Nu finns en länk till Blogg på Aftonbladets mobilsajt mobil.aftonbladet.se. Där kommer du åt både de redaktionella bloggarna och andra bloggar på Aftonbladet Blogg.

Du kan även skicka ett SMS med texten: aftonbladet (mellanslag) surfa till 72600 så får du ett SMS med länken till Aftonbladet i mobilen (kostar 3 kr + trafikavgift).

Du kan läsa vilken blogg som helst i mobilen. Byt bara ut det inledande blogg i adressen mot mblogg. Till exempel Alex Schulmans blogg, som på webben har adressen blogg.aftonbladet.se/14002/. I mobilen får samma blogg adressen mblogg.aftonbladet.se/14002. För att komma direkt till listningen över senast skrivet och kommenterat mobilsurfar du till mblogg.aftonbladet.se.
Och vill du direkt till din egen blogg går du till mblogg.aftonbladet.se/X där X är ditt blogg-id (siffrorna direkt efter blogg.aftonbladet.se i adressfältet när du är på din blogg). Bloggvärldsbloggen hittar du med andra ord på mblogg.aftonbladet.se/1

Tyvärr går det inte att kommentera i mobilen, men det är i alla fall ett smidigt sätt att läsa ikapp lite bloggtexter när du inte har tillgång till datorn….

Läs mer av det här på Bloggvärldsbloggen