≡ Menu

Yahoo! Shortcuts – nu kliver de in i din blogg – om du vill

Kan bara applådera. Så otroligt snyggt och smart gjort. Yahoo! Shortcuts har en plugin för WordPress som kollar igenom det du skriver, letar upp relevanta länkar, kartor, fria bilder, finansiell information etc etc. Det är lite så att man baxnar faktiskt. Och Yahoo har använt sig av en av de bästa plugin-killarna i stan, Alex King.
AE061DFE-90D4-461E-A829-9990ABEA5F9D.jpgInte ett öga är torrt.
Och bloggvärlden blir inte sig lik igen.
PS. Redan ser man de som skriver ner och tycker att det här är bara hemskt. Men jag står gärna upp och applåderar. Stiligt gjort måste jag säga.

Dagens låt: Går in som Gud med Saft

[TAGS]Shortcuts[/TAGS]

Kommentarer är avstängda för den här posten.

  • Brian2007-12-14, 14:56

    Mycket coolt. Ibland, eller snarare ganska ofta, önskar jag att jag körde Wordpress istället för Blogger. Framförallt eftersom jag är kvar i classic Blogger nu när den nya endast funkar för ”Blogspotare”.

    Och så skulle jag kunna ändra layout och form på min blogg lika ofta som dig. Eller inte.