4 svar på “Robyn – Cobrastyle (Live on Late Show with David Letterman”

  1. Hon e så grym. Tycker det är helrätt av henne att köra Cobrastyle. Inte så konstigt eftersom hon jobbat med Hr Åhlund mycket, samt att låten är med både på USA releasen och på senaste ep:n (ja de finns fortf 🙂 ). På den är även den grymma versionen av ”List of demands” med Jenny W. Diggar dessutom stenhårt Tebbybjörnarna i bandet. Hon e cool!

  2. Det här framträdandet är som en blixt från klar himmel. Den här lilla kraftfulla kvinnan, så full av röst, som väldigt länge stått för soul och funk, hip hop etc för mig i a f, gör plötsligt musik som påminner mer om synth-erans glansdagar. Helt otroligt fantastiskt och dessutom blanda detta med sin övriga härliga produktion. Jag såg Kobra-intervjun på TV2 och där fick man se hur fylld med nytt hopp hon är. Hoppas det går hur bra somhelst för kvinnan. Hon är värd det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *