≡ Menu

Årets bästa tidning – en annonsbilaga

I dag kom tidningen SID med Dagens Nyheter. SID är en reklamblaska från Pressbyrån som man lätt kan avfärda. Men slår man upp den så upptäcker man en hel värld av kärlek. Kärlek till tidningar. Riktigt skön läsning. Har du redan kastat den, gå till närmaste Pressbyrå och hämta ditt ex eller ladda ner en PDF här.
SID

{ 3 kommentarer… lägg till en }
 • Andreas Karlsson2008-09-08, 10:08

  Måste kollas upp, jag bokar genast in ett besök på Pressbyrån imorgon!

  En av mina inspirationsfavoriter ligger där i högen: Lodown Magazine.

 • Alex2008-09-08, 21:44

  tack!

 • Andreas Karlsson2008-09-09, 16:59

  Hittade inte något ex. på Pressbyrån när jag var där idag. Givetvis hittade jag inte de andra tidningarna jag sökte efter heller…

Lämna en kommentar