5 svar på “SvD, jag ville ju se Pettson och Findus”

  1. Det är en feature i webb-tv-spelaren. När första klippet visats klart går spelaren vidare till ett nytt klipp.

  2. Det går något troll i det här. Och säkert bara för mig. Låter ju absolut rimligt som Pelle skriver att när klippet har visats så kommer nästa klipp upp. Men till saken hör att klippet med Pirate Bay var det första klippet jag fick se. Det kom aldrig något med Pettson. Jag lovar. Och tyckte det var lite komiskt.
    Och nu när jag testar på den länken jag har bloggat så dyker både min Firefox (3.0.6 utan tillägg) och Safari 3.1.2. Bara störtdyker gång på gång. Märkligt.

  3. NU har jag sett trailern för filmen, helt plötsligt funkar min gamla länk. Och efter trailern så kommer advokaten och pratar om Pirate Bay.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *