≡ Menu

”Det här är inget för tjejer”

Elliot, Movitz och Lykke är hemma. Jag har inrett pojkarnas rum som en tvättstuga med torklina, maskin och allt. Det tvättar, sorterar och hänger tvätt för glatta livet. Lykke, 1 år, kommer krypande och vill vara med. Blixtsnabbt sätter Elliot stopp för hennes framtida karriär i kemtvättbranschen:
”Det här är ingenting för tjejer!”.

Tvättstuga uppladdad till Flickr av morgan.oberg

Kommentarer är avstängda för den här posten.

  • Pipeline2009-05-26, 09:19

    Påminn honom om den kommentaren när han är vuxen, sambo och tycker att det är konstigt att han inte har några rena kläder. Jag går själv ner i tvättstugan så länge…

  • Lollo2009-05-26, 20:10

    När min son var 5 år tittade han på ett barnprogram på TV. Det var en kvinna som dammsög. Då skrattade han och sa:
    – Mammor kan väl inte dammsuga!
    Han trodde det var ett skämt. Han hade aldrig sett mig dammsuga. Det gör min man.