Bob Moog Tribute Library – synteliten bjuder på sina bästa ljud

Bob Moog Foundation, bildades efter syntpionjären Bob Moogs bortång. Nu vill man samla in pengar för att kunna bygga ett bibliotek. Synteliten har dammat av sina vassaste oscilatorer och skruvat fram de skönaste ljuden och skänker den till en helt otrolig samling.
[hang2column foo=”bar”][/hang2column]
[nohang foo=”bar”]Alla de här ställer upp med ljud: Hans Zimmer, Vince Clarke (Erasure/Depeche Mode), Jean Michel Jarre, The Crystal Method, Jordan Rudess, Money Mark (Beastie Boys/Beck), Bernie Worrell (P-Funk/Talking Heads), Larry Fast (Peter Gabriel/Synergy), Roger Joseph Manning Jr. (Air/Fiona Apple), Ryuichi Sakamoto (YMO), Morgan Page (Madonna/Katy Perry), Keith Shocklee (Bomb Squad/Public Enemy), Steve Porcaro (Toto), Fredwreck (Snoop Dogg/50 Cent), Jan Hammer (Jeff Beck/Mahavishnu Orchestra), Danny Elfman, Michael Boddicker (Michael Jackson), Richard Devine (Schematic/Warp), Patrick Moraz (Yes/Moody Blues), Eddie Jobson (UK/Roxy Music), Diego Stocco, The Moog Cookbook
Läs mer hos Spectrasonics.[/nohang]

Lämna en kommentar