Nina Lekander: Jakten på Thåström

En natt i mitten av 80-talet försökte jag ragga upp Joakim Thåström på Café Opera och fick tvärnobben. Men det gjorde inget. På den tiden stod det en alltid tusen åter. Och jag har aldrig varit så dum att jag har gått och blivit kär i folk som jag knappt känner eller som inte vill ha mig.

Läs mer: Nina Lekander: Jakten på Thåström
[browsershot url=”http://www.etc.se/kultur-noje/jakten-pa-thastrom” width=”800″]

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s