Osäker om den här stämmer. Vad jag kan hitta så har ”Fönster mot TV-världen” ALDRIG sänts i TV1, bara i TV2.


❤️ 24

  • niklasmalmquist2016-08-29, 18:32

    Fatta hur DDR vi var på den tiden!

  • jonas_blind_hen2016-08-29, 18:41

    Det är rent fejk. Programmen finns inte, fel tider, fel kanaler. Felstavat. Plus, att kalla Sverige på 70-talet ”DDR” är en grov förolämpning mot de som förtrycktes och led under den vidriga kommunistiska diktaturen. Och jag är så jävla trött på den här nyliberala desinformationskrigförongen. Kan ingen ta reda på var Timbro gar sin trollfabrik där de photoshoppar ihop sånt här skit?

  • niklasmalmquist2016-08-29, 21:31

    Ta det lugnt Jonas! Det är klart att tv-tablån är fejk och vill provocera. Men – jag minns mitt 70-tal. Absolut inget av det vidriga angiverisamhälle som Stasi närde, etc etc. Och jag har rest i Östtyskland, läst dess historia och tror jag vet någotsånär vad DDR gick för. Men jag minns heller inte att NÅGON lärare under min skoltid någonsin kritiserade den diktatur som rådde i DDR. Och tv bestod av EN statlig kanal med Drutten & Jena, John Blund och dockteater från Jagvetintevar … Jag försöker se det hela nyanserat, men jag kommer aldrig att sluta vara kritisk.

Lämna en kommentar