Mange Hellberg tar en paus från musiken på obestämd framtid ❤️

Hej mina kära vänner. Jag hoppas er sommar är fantastisk och att livet är snäll mot er. Många har skrivit och undrat vart jag spelar i sommar och i höst etc. Jag har ställt in spelningarna i sommar och i framtiden. För dom senaste tre – fyra åren har jag mått väldigt psykiskt dåligt till och från & i början av detta året så tappade jag mig själv totalt. Jag hade ingen livsgnista kvar. Även hur mycket kärlek jag än fått av er och min familj så har det varit som jag har varit allergisk mot lycka. Så när jag stod där i september förra året & spelade in albumet NAKEN som släpps i slutet av augusti så bestämde jag mig för att ta en paus med musiken och spelandet på obestämd framtid. Och det är inte förrän den senaste tiden som jag börjat må bra igen. Ingen prestige, ingen stress, bara vara & det är helt underbart. Så nu börjar mitt liv bli riktigt riktigt vackert igen och där tänker jag försöka stanna med mina pennor, penslar, block, dukar, berättelser. För jag kommer aldrig sluta med orden, aldrig sluta med att måla bilder, men musiken låter jag leva i er och om en stund eller om ett långt tag , eller om 10 år så kanske jag känner att jag tycker det är kul att skriva & spela musik igen. Men tills dess och vidare ska jag sitta här i min värld av bilder och texter och måla med ett leendet på läpparna. Kärlek Mange.

A post shared by MANGE HELLBERG (@mangehellberg) on

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *